Световният шампион Франция и Австрия играят при 1:0 в пореден мач

...
Световният шампион Франция и Австрия играят при 1:0 в пореден мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Франция - Австрия 1:0, Мбапе наказа Вундертима

Световният първенец Франция и Австрия играят при 1:0 в следващ мач от Група А1 на Лигата на нациите. Срещата от " Стад дьо Франс " започва в 21:45 часа, като ще може да бъде следена директно по DIEMA SPORT 2.

На Gong.bg ще проследим най-интересното от дуела.

След едвам 90 секунди игра Фофана опита удар от дъгата на наказателното поле, само че бранител на гостите спря топката с тяло. Кълбото се озова в Мбапе, който залъга протвник и означи, само че се оказа, че суперзвездата е бил в нередовно състояние и попадението не бе зачетено.

Около четвърт час лиши на " петлите " да основат идната си обстановка - Клаус откри Гризман на добра позиция в наказателното поле, само че ударът на международния първенец с по-слабия му десен крайник бе блокиран от бранител. В средата на първата част дяснопоставеният от тримата централни бранители на Дидие Дешан - Жул Кунде, бе сменен наложително от Уилям Салиба.

В 35-ата минута Пенц отрази доста рисков удар на Чуамени в гредата, а секунда по-късно развенча и опит на Гризман от към метър разстояние. В края на полувремето пък Мбапе овладя дълго подаване на Чуамени, преодоля Пенц и потърси Фофана на точката за дузпата, само че полузащитникът уцели топката по ужасяващ метод и опропасти стеклата се опция за гол.

LIVE / Франция - Австрия 1:0

Франция: Майк Менян(46` - Алфонс Ареола), Жул Кунде(23` - Уилям Салиба), Рафаел Варан, Беноа Бадиашилe, Джонатан Клаус, Орелиен Чуамени, Юсуф Фофана, Ферлан Менди, Антоан Гризман, Оливие Жиру, Килиан Мбапе

Селекционер: Дидие Дешан

The tricolore 1⃣1⃣ with first caps for and
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР